BOOTCAMP SURVIVE

Vil du i militæret eller på befalsskole? – Bli Politi eller brannmann? Vil du utvikle deg fysisk og mentalt? – Lære å overleve i naturen? Vil du bli en bedre leder og teamarbeider? WE WANT YOU!

På BOOTCAMP SURVIVE tilbyr vi:
Fysisk og mental trening – individuelt og som team -gjennom et variert program av innendørs og utendørs aktiviteter. Målrettet trening mot politi og befalsskolens fysiske opptakskrav. Styrke og utholdenhetstrening i form av variert bootcamptrening. Lær å overleve i naturen gjennom praktisk primitivt friluftsliv. Opplæring i utendørs matlaging. Fokus på å trives på tur og å løse oppgaver sammen for felles nytte og glede. Ledertrening ved praktiske øvelser og coaching.
Motto: «Vi skal slite og streve, men også le og glede oss når vi lærer og når mål sammen»!

Aktivitetsliste:

Bootcamptrening
Hinderløype
Fjellturer til fots
Fjellturer på ski
Teambuilding
Survival Week sommer og vinter
Redning og livredning – i vann og på land
Styrketrening
Utholdenhet løp, svømming, muskulært og på ski
Skredlære
Praktisk, primitivt friluftsliv
Selvforsvar
Psykisk trening og coahing
Ledelse
Treningsplanlegging
Våpen og skyting
Tilbereding av mat
Ernæring og mat
Slakting

 • Studietur

  I januar reiser hele skolen på studieturer og du kan velge tur uavhengig av linje. Velg mellom Kenya, Sør-Amerika, Fuerteventura, interrail eller en tur i Midt-Norge. Les mer om turene her
 • Opplevelsesuke

  En uke i september legger vi bort den vanlige timeplanen og har 5 dager opplevelsesuke. Du kan velge å ta dykkerlappen, sykle tour de Møre, dra på kanoekspedisjon til Rogen i Sverige, sjøsport, seiling og kystfriluftsliv, kreativ eller vilt, vått og vemmelig.
 • Fellesturer

  I tillegg til turene på linja, plusslinja og skoleturene i november, reiser hele skolen på flere fellesturer. Blant annet reiser vi til Oppdal Skisenter hvor vi bor i hytter og står på ski i 5 dager.
 • Kombiner

  Denne linja er en hovedlinje, du har hovedlinje ca 3 dager i uka. Du velger i tillegg andre fag som går ca 2 dager i uka. Her kan du velge plusslinje høst, plusslinje vår eller mikse sammen flere ulike valgfag. Se oversikt over plusslinjer og valgfag her
 • Utstyr

 • Linjepris

  11.000,- Inkluerer turer og opplegg på linja.

 

Søk nå